Cutit vanatoare CRV

Produs nou

Cutit de buzunar CRV

otel RVL34

Indisponibil

pret 750 lei

Mai multe detalii

Informatii

 

Armurierul Vasile Craciun produce cutite de vanatoare si nu numai,acorda o importanta deosebita produselor sale.Armurierul prelucreaza singur cutitele,debitare,forjare,prelucrare,montare,lustruire,marcare,inseriere si inregistrare.Materialele folosite sunt materiale premium ,otel,materiale maner naturale,lemn,os,corn,fosile stabilizate ,finisate in ulei.Preturile sunt unice pentru fiecare produs.Toate cutitele sunt unice manufacturate -@CRV.

NU SUNT PRODUSE LA POLIZOR.

Cutitele sunt supuse unui proces de teste inainte sa fie vandute,armurierul nu accepta nici un compromis in cea ce priveste calitatea,lamele care prezinta defecte dupa tratamentul termic vor fi distruse.

Otelul inalt aliat inoxidabil cu finisaje de lux,supuse unui proces tehnologic riguros si complex de fabricare manuala.

Prelucrarea lamei din oteluri de scule sinterizate (PM) inalt aliate.Ascutirea laterala dreapta ,concava sau convexa ,simplu sau dublu tesit, cu unghi variabil astfel la baza lamei aceasta are un unghi de 30 grade fiind utila la cioplit find supuse unor forte mai mari  inaintand pana la varf unde este un unghi 15 grade  fiind util pentru folosire mai  delicate sau jupuit.

Oțel sinterizat (numit și oțel pulbere sau oțel PM):

Sinterizarea poate combina metale care nu pot fi îmbinate prin aliere sau sudare. Deoarece componentele sunt amestecate sub formă de pulbere și presate izostatic la cald, procesul este denumit și metalurgia pulberilor (PM). În acest fel, compania suedeză Damasteel AB produce din 1995 „oțel Damasc” inoxidabil cu o structură martensitică, cu granulație foarte fină. Conține 1% C, 14% Cr, 4% Mo și 0,2% V. Acest material, cunoscut sub numele de RWL 34, este ideal pentru lamele de cuțit  datorită ascuțitului său ridicat și rezistenței la uzură find unul din otelurile  ideale pentru cutitele de bucatarie si vanatoare

Tratamentul termic un procedeu tehnologic avansat ,calire in vid sau mediu protector urmat de tratament cryogenare la -187C si o temperare inalta cu depunere DLC la +500C.

Cutitul cu cat este mai dur va fi mult mai mult timp ascutit.Ascutirea acestuia facanduse traditional pe pietre umede si piele.

DLC este un tratament de suprafata procesat cu tehnologie de varf ,este o depunere de carbon si vapori de titan asemanatoare la duritate cu diamantul,aceasta depunere ofera cutitului o folosire foarte indelungata fara sa trebuiasca REASCUTIRE,acesta se poate intretine pe piele.

Manerul este la fel de important ca si lama,necesita atentie deosebita si timp ,toate manerele sunt fabricate si montate piesa cu piesa manual.

Manerul este un maner imbracat asezat pe un FULL TANG cu o montare @CRV acesta  caracterizeaza armurierul ,se ia in calcul ergonomia,marimea,greutatea ,rezistenta si estetica ,foloseste materiale naturale corn,os,lemn,fosile stabilizate ,toate prelucrate si montate manual.

Toate produsele armurierului sunt marcate @CRV,inseriate si inregistrate.

Aceste produse sunt protejate @CRV si nu pot fi copiate sau reproduse integral sau partial fara acordul scris al armurierului

E FRUMOS SI O PROVOCARE SA FABRICI SI SA FOLOSESTI UN CUTIT SPECIAL

 Detalii la tel. 0751401635