cutit vanatoare

Cutit Vanatoare

otelRWL34

cutit vanatoare

Subcategorii

 • Cutite Vanatoare

  Armurierul Vasile Craciun produce cutite de vanatoare si nu numai,acorda o importanta deosebita produselor sale.Armurierul prelucreaza singur cutitele,debitare,forjare,prelucrare,montare,lustruire,marcare,inseriere si inregistrare.Materialele folosite sunt materiale premium ,otel,materiale maner naturale,lemn,os,corn,fosile stabilizate ,finisate in ulei.Preturile sunt unice pentru fiecare produs.Toate cutitele sunt unice manufacturate -@CRV.

  NU SUNT PRODUSE CU POLIZORUL.

  Cutitele sunt supuse unui proces de teste inainte sa fie vandute,armurierul nu accepta nici un compromis in cea ce priveste calitatea.

  Otelul inalt aliat inoxidabil cu finisaje de lux,supuse unui proces tehnologic riguros si complex de fabricare manuala.

  Prelucrarea lamei din oteluri de scule sinterizate (PM) inalt aliate.Ascutirea laterala dreapta ,concava sau convexa ,simplu sau dublu tesit, cu unghi variabil astfel la baza lamei aceasta are un unghi de 30 grade fiind utila la cioplit find supuse unor forte mai mari  inaintand pana la varf unde este un unghi 15 grade  fiind util pentru folosire mai  delicate sau jupuit.

  Tratamentul termic un procedeu tehnologic avansat ,calire in mediu protector urmat de tratament cryogenare la -187C si o temperare inalta cu depunere DLC la +500C.

  Cutitul cu cat este mai dur va fi mult mai mult timp ascutit.Ascutirea acestuia facanduse traditional pe pietre umede si piele.

  DLC este un tratament de suprafata procesat cu tehnologie de varf ,este o depunere de carbon si vapori de titan asemanatoare la duritate cu diamantul,aceasta depunere ofera cutitului o folosire foarte indelungata fara sa trebuiasca REASCUTIRE,acesta se poate intretine pe piele.

  Manerul este un maner imbracat asezat pe un FULL TANG cu o montare @CRVcare caracterizeaza armurierul ,se ia in calcul ergonomia,marimea,greutatea ,rezistenta si estetica ,foloseste materiale naturale corn,os,lemn,fosile stabilizate ,toate prelucrate si montate manual.

  E FRUMOS SI O PROVOCARE SA FABRICI SI SA FOLOSESTI UN CUTIT SPECIAL

   Detalii la tel. 0751401635

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.